• slide_id-346016
      -

Adults 18 t/m 100 jaar

'Ben ik niet te oud om te dansen', een vraag die wij vaak krijgen van de 18 plussers die graag willen dansen. Nee hoor! Wij bieden een ruim aanbod aan danslessen van 1 t/m 100 jaar en dus ook voor de leeftijdscategorie 18+, 25+ en zelfs 50+! Bij The Dance Factory bieden wij verschillende niveaus aan, zo is niemand te oud om te dansen en kun je altijd op beginnersniveau beginnen. Check het aanbod en vraag bij interesse direct je gratis proefles aan.

Je kunt na de GRATIS proefles kiezen voor een abonnement van €39,- per maand of een rittenkaart voor €11,- per les. Met de rittenkaart dien je elke les te reserveren. Met een abonnement heb je altijd plek, kun je GRATIS mee doen aan vakantie activiteiten. Meer informatie over onze abonnementen en voorwaarden vind je hier. 
Full Body movement 

In deze les wordt er gewerkt aan het lichaam. Natuurlijk mogen dans bewegingen en opzwepende muziek niet ontbreken. De les bestaat uit verschillende oefeningen waaronder een cardio workout op de muziek. Ook word er in deze gebruikt gemaakt van dumbells en andere trainings attributen. In deze  full body movement les zijn we vooral gefocust op uithoudingsvermogen, kracht, lenigheid. Je doet hierbij verschillende oefeningen op een niveau die voor jou uitdagend is.

Nootdorp

Teens/ adults    Donderdag 19:00 - 20:00 uur

 

 

Boek een gratis proefles

Urban adults


Urban / Streetdance & HiphopUrban is een mix van hiphop en streetdance. We dansen dan ook op R&B, Hiphop, pop en soul nummers. Diverse urban choreografieën zowel lyrical hiphop als uptempo. Als je vroeger altijd streetdance en hiphop hebt gedanst en dit weer wilt oppakken dan is dit de perfecte les om het weer op te pakken. De les is een opbouw van een opwarming, kleine workout, het aanleren van technische stappen en dan werk je wekelijks aan een choreografie.

Op vrijdag hebben wij een Hip house les, dit is een combinatie van Hiphop en House. De docent gebruikt verschillende urban muziek maar combineert dit met vloeiende house bewegingen.

Nootdorp

Interesse?   Mail naar info@tdf-voorburg.nl 

  

Voorburg

Urban/ streetdance   Dinsdag 19:45 - 20:45 uur 
Urban/ hiphop   Donderdag 19:00 - 20:00 uur

Salsa & Bachata Fusion

Salsa is een zeer populaire (van origine) cubaanse dans. Momenteel bestaan er meerdere versies waaronder LA style of de Puerto Ricaanse stijl. De salsa lessen worden voor koppels gegeven. Het is een beginnersles waar de salsa stappen voor hem en haar worden uitgelegd. Wij geven je alle handvaten en een heerlijk avond uit met je (dans)partner. Je kunt je aanmelden als koppel. Wil je de les volgen maar ben je alleen? Dan raden wij de Brazillian Flow les aan. Naast salsa stappen leer je ook hoe je kunt dansen op Bachata en andere Latijns Amerikaanse muziek stylen.

Voorburg

Salsa   Woensdag 20:30 - 21:30 uur 

Latin Urban & Brazilian Flow

Latin Urban is een muziek en dansstijl dat bestaat uit de subgenre van Latin Music. Het wordt gezien als een crossover-stijl die veel elementen uit reggaeton, hiphop en tropische & caribische ritmes bevat. Een muziekstijl die de afgelopen twintig jaar veel verandering heeft ondergaan. Halverwege de jaren 2000 werd het gedomineerd door Reggaeton en tropische & caribische muziek en dans en halverwege de jaren 2010 verscheen Latin Trap op het toneel. Mainstream. Met de komst van o.a. Brasil funk werd het genre volledig omarmt en kreeg het wereldwijde aandacht. Modern Latin Urban is een mix die alles omvat wat reggaeton, rap, funk en R&B is. Een stijl die voortdurend verandert en evolueert. De urban dans stijl die wij hier aanbieden zijn dan ook inclusief de basics van Reggaeton, Salsa, (Spanish) HipHop en Brasil funk. De gehele les bestaat uit het volgen van een choreografie die om de aantal weken wordt vervangen.

De Brazilian flow is een combinatie van meerdere muziek stijlen met een braziliaanse flow erin. Heerlijke salsa en bachata nummers maar een old skool r&b of een disco nummer ontbreekt niet. De les is actief, opzwepend en start met het volgen van de muziek en eindigt met een stukje dans die wekelijks word aangeleerd. Lekker dansen en zweten dus!

 

Nootdorp

Brazilian Flow   Maandag 20:00 - 21:00 uur
   

Voorburg

Latin Urban   Maandag 21:00 - 22:00 uur
Brazilian Flow    Woensdag 19:30 - 20:30 uur

DanceFit & Caribbean DanceFit / Zumba

Dans je fit! Met Dancefit gebruiken wij lekkere swingende nummers uit verschillende stijlen van oa axé, brasil funk, samba pagode en sertanejo. Op deze nummers doen wij gemakkelijk te leren choreografieën. Terwijl wij plezier hebben, stimuleren wij ons lichaam, maken we nieuwe vrienden en verbeteren we zelfs onze fysieke conditie. Je kunt zelfs specifieke spiergroepen trainen, zoals benen en bilspieren.

Hoe werkt dit? Simpel! De leraar speelt de muziek en begint te dansen. De stappen zijn eenvoudig en de docent herhaalt ze meestal meerdere keren, zodat de klas ze kan kopiëren, elk op zijn eigen manier. Terwijl je de dansende cardio workout uitvoert, leer je meteen de orginele stijlen van de muziek genre waar je op danst. Het doel is niet zo zeer om je innerlijke danser te ontdekken, maar om te bewegen op de maat van de muziek!

De Caribbean Dancefit heeft hetzelfde doel alleen gebruiken wij caribische muziek zoals oa Reggaeton, salsa, merenge, bachata, zouk, kombina, dancehall, soca. Kortom... alles wat caribisch is!


Nootdorp

Dancefit/Zumba   Donderdag 20:00 - 21:00 uur

 

Voorburg

Dancefit/Zumba   Maandag 20:00 - 21:00 uur

Pilates

Pilates is een les waarbij houding, stabiliteit, focus op het lichaam, geest en coördinatie, ademhaling de basis is. Een goede training op heerlijke muziek die de spieren versterkt maar ook zorgt voor een soepel lichaam.  Het is een bewegingsmethode die in de 20e eeuw is ontwikkeld en dagelijks veel beoefend word. Pilates is momenteel populairder dan ooit.

Nootdorp

Teens/ adults   Dinsdag 19:00 - 20:00 uur

 

Voorburg

Interesse? Mail naar info@tdf-voorburg.nl

Klassiek Ballet & Spitzen

Klassiek ballet is ontstaan in Frankrijk en is de oudste vorm van ballet. Tegenwoordig is dit nog steeds de basis van dans en kan dit door jong en oud worden uitgeoefend. Na de les is het mogelijk om door te gaan met spitzen. Wij bieden dan ook een extra spitzen half uur aan voor gevorderden. Dit is in overleg met de docent. Onze volwassenen klassiek ballet lessen worden door een professional gegeven, de deelnemers zijn gepassioneerd en volwassen, je hoeft dus niet bang te zijn dat je in een kids groep mee danst.

Nootdorp

Teens/adults  Dinsdag 19:30 - 20:30 uur 
Spitzenkwartier  Dinsdag 20:30 - 20:45 uur

 

Voorburg

Teens/adults (12+ groep)  Vrijdag 17:30 - 18:30 uur
Spitzenkwartier  Vrijdag 18:30 - 18:45 uur

Modern Jazz

Moderne dans is een vloeiende manier van bewegen. Dit in combinatie met springen, vallen en draaien. Dit gaat vanuit de natuurlijke houding van het lichaam. Allerlei soorten muziek kunnen worden gebruikt. Modern Jazz is een combinatie van modern en jazz dans op bekende nummers van Ed sheeran, Dua lipa en andere top 40 artiesten. In de les draait het om emotie en uitdrukking met een combinatie van technisch vloerwerk, no worries... onze docent leert je de kneepjes van het vak! 

Nootdorp: Bij voldoende animo start een les
Voorburg: Bij voldoende animo start een les

Gratis proefles
Lid worden

Winkelwagen

0
artikelen

Login

Heb je een proefles gevolgd?
Dan heb je al een account.
Wachtwoord kwijt?

Boek hier direct jouw feestje!

Adresgegevens
Gegevens jarige
De Privacyverklaring is van toepassing.

Meld je aan

Ben je lid of heb je een proefles gevolgd?
Dan heb je al een account,

LOGIN NA PROEFLES

Geen account? Volg de stappen hieronder.
 
ContactgegevensGeboortedatum
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
Location
Abonnement
Het abonnement dien je nog aan te betalen via ideal na het aanmaken van het account
Log hierna in om een eerste les te reserveren
Accountgegevens

Boek hier je vrijgezellen feest of Birthday Party


De Privacyverklaring is van toepassing.

Boek een privé lesDe Privacyverklaring is van toepassing.

Uitschrijven bij TDF


Hou er rekening mee dat de inschrijfperiode van 3 maanden (bij 45 min.) en 6 maanden (bij 60 min. les per week) voltooid moeten zijn. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand voor de eerste van de maand.

Let op: de uitschrijving is officieel na bevestiging door The Dance Factory.

Maakt gebruik van vergoeding via stichting leergeld*
Vestiging*
Neemt nog deel aan de lessen tot eind datum*
Beoordeel ons:*
__ De Privacyverklaring is van toepassing.

Boek een dansworkshop voor je school, opvang of bedrijf


De Privacyverklaring is van toepassing.

Afmelden voor een lesDe Privacyverklaring is van toepassing.

OptionsDe Privacyverklaring is van toepassing.

Gratis proefles

Betalen

Contactgegevens
You can pick up at 2 locations below

Scan QR code: