• slide_id-378157
      -

Kids 1 t/m 5 jaar

Voor de allerkleinsten is er dreumes dans, peuter dans en kleuterdans. De dreumes, kleuter en peuter danslessen beginnen vanaf 1,5 tot en met 5 jaar. Deze lessen duren 45 minuten. De kinderen leren kennis maken met muziek en dansbewegingen. In onze kids dans lessen gebruiken wij herkenbare muziek als Kinderen voor kinderen, K3, Junior Songfestival en Disney nummers. Zie hieronder ons brede les aanbod. Vanaf 6 jaar hebben wij ook de keuze voor lessen van 60 minuten. 

Je kunt na de GRATIS proefles kiezen voor een abonnement van €36,- per maand of een rittenkaart voor €11,- per les. Met de rittenkaart dien je elke les te reserveren. Met een abonnement heb je altijd plek en kun je GRATIS mee doen aan vakantie activiteiten. Meer info over onze abonnementen en voorwaarden vind je hier. 

Ouder & Kind dans/ Kidsswing -  vanaf 1,5 jaar

De Ouder en kind dans les is een dansles speciaal voor 1,5, 2, 3 en 4 jarigen. De kidsswing les is vanaf 2 jaar. De lessen zijn qua insteek ongeveer het zelfde maar bij de ouder & kind dans, danst de ouder actief mee. In deze lessen staat plezier voorop en wordt er niet gewerkt aan choreografie. Het zijn speelse danslessen waar de kinderen hun eigen fantasie en invulling kunnen geven. In combinatie met de ouder worden er leuke dansen gedaan. Lekker dansen op kindermuziek en top 40 nummers.

Tijdens deze lessen wordt er veel gebruik gemaakt van accessoires zoals hoepels, linten en geluidinstrumenten. Deze les is uitermate geschikt als je kind interesse toont voor samen dansen maar nog te jong is om instructies van de docent op te volgen. Tijdens de ouder en kind les dansen de ouders samen met de kindjes, in de kids swing les is dit ZONDER ouder in de zaal, wij raden deze les aan vanaf 2 jaar. Is je zoon/dochter oud genoeg voor een andere les met meer pasjes? Dan is tussentijds doorstromen mogelijk!

Nootdorp

Ouder/Kind
1,5 tm 5 jaar
     zaterdag 09:45 - 10:30 uur

 

Voorburg

Kids swing
1,5 tm 5 jaar
      zaterdag 09.45 - 10:30u
 Ouders blijven NIET in de zaal
Ouder & kind
1,5 tm 5 jaar
      zondag 09:30 - 10:15 uur


Disney dance - vanaf 3 jaar

Tijdens de disney dance worden er Disney nummers gebruikt en werken we met een verhaaltje. Deze les is speels en draait om plezier. Wel volgen de kinderen instructies van de docent op. Disney dance is een tussenvariant van ballet en streetdance en wordt ook wel algemene dansvorming genoemd. Muziek van disney films maar ook k3 muziek kan in deze les niet ontbreken. In deze les krijgen de kinderen ook de mogelijkheid om zelf lekker te dansen. In deze les dansen vooral jongere kinderen die doorstromen vanaf een ouder en kind les of net beginnen met dansen. Is je kindje dus al wat ouder en heeft meer behoefte aan structuur dan raden wij een ballet of streetdance les aan.

De bovestaande leeftijd is een advies leeftijd, vanaf 2 jaar mag je de les ook proberen maar belangrijk om te weten is dat ouders niet in de zaal aanwezig blijven.

Nootdorp

Voorburg

3 tm 5 jaar   zondag 10:30 - 11:15 uur

 

Ballet - vanaf 4 jaar

Tijdens de ballet les dansen de kinderen op zowel klassieke muziek als kindernummers. In deze les beginnen we bij de basis van ballet. Natuurlijk leren wij dit op een speelse manier aan en maken wij de kinderen bewust van oa. Het rekken en strekken van de benen/tenen en leren zij de basis van klassiek. Wij bieden verschillende leeftijsgroepen aan om de leerlingen zo in de juiste groep te plaatsen. In de klasjes vanaf 4 jaar leren zij kennis maken met het strekken van de tenen en hoe ouder de klasjes hoe meer zij leren.

Let op: ouders kunnen NIET in de danszaal blijven tijdens de les. Wil je dit wel? Dan raden wij de ouder en kind dansles aan!

Nootdorp

4 & 5 jaar   zaterdag 10:30 - 11:15 uur
6+ jaar   zaterdag 11:15 - 12:15 uur

 

Voorburg

4/5 jaar beginners   zaterdag 09:30 - 10:15 uur
5 jaar   zaterdag 10:15 - 11:00 uur
6 t/m 10 jaar   zaterdag 12:00 - 13:00 uur

Streetdance - vanaf 4 jaar

De streetdance les is momenteel wel de meest gekozen danslessen door kinderen en tieners. Tijdens deze les dansen we op herkenbare nummers van Kinderen voor Kinderen en top40 nummers! Tijdens de streetdance les werken de kinderen aan een dans waar zij wekelijks mee verder gaan en leren zij de basis stappen van streetdance die in de jaren erop uitgebreid worden. Tijdens deze les word veel gebruik gemaakt van top40 muziek, kinderen voor kinderen en k3.

Nootdorp

4 & 5 jaar   woensdag 14:15 - 15:00 uur *nog niet gestart
4 & 5 jaar    zaterdag 09:30 - 10:15 uur 
4 & 5 jaar    zaterdag 10:15 - 11:00 uur
6+    zie rooster bij aanbod dans 6 t/m 11 jaar 

 

Voorburg

4 & 5 jaar   dinsdag 16:15 - 17:00 uur 
4 & 5 jaar   woensdag 14:30 - 15:15 uur 
4 & 5 jaar  donderdag 16:15 - 17:00 uur
4 & 5 jaar  zaterdag 10.30 - 11.15 uur
4 & 5 jaar   zondag 11:30 - 12:15 uur
6+   zie rooster bij aanbod dans 6 t/m 11 jaar 
Gratis proefles
Lid worden

Winkelwagen

0
artikelen

Login

Heb je een proefles gevolgd?
Dan heb je al een account.
Wachtwoord kwijt?

Boek hier direct jouw feestje!

Adresgegevens
Gegevens jarige
De Privacyverklaring is van toepassing.

Meld je aan

Ben je lid of heb je een proefles gevolgd?
Dan heb je al een account,

LOGIN NA PROEFLES

Geen account? Volg de stappen hieronder.
 
ContactgegevensGeboortedatum
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
Location
Abonnement
Het abonnement dien je nog aan te betalen via ideal na het aanmaken van het account
Log hierna in om een eerste les te reserveren
Accountgegevens

Boek hier je vrijgezellen feest of Birthday Party


De Privacyverklaring is van toepassing.

Boek een privé lesDe Privacyverklaring is van toepassing.

Uitschrijven bij TDF


Hou er rekening mee dat de inschrijfperiode van 3 maanden (bij 45 min.) en 6 maanden (bij 60 min. les per week) voltooid moeten zijn. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand voor de eerste van de maand.

Let op: de uitschrijving is officieel na bevestiging door The Dance Factory.

Maakt gebruik van vergoeding via stichting leergeld*
Vestiging*
Neemt nog deel aan de lessen tot eind datum*
Beoordeel ons:*
__ De Privacyverklaring is van toepassing.

Boek een dansworkshop voor je school, opvang of bedrijf


De Privacyverklaring is van toepassing.

Afmelden voor een lesDe Privacyverklaring is van toepassing.

OptionsDe Privacyverklaring is van toepassing.

Gratis proefles

Betalen

Contactgegevens
You can pick up at 2 locations below

Scan QR code: